INDIVIDUEL BEHANDLINGSPLAN

Behandlingsplan

 

Under første besøg laver tandlægen en grundig gennemgang af hver enkelt tand, samt af hele dit tandsæt. Du kan læse mere om et tandeftersyn her. I samråd med dig, lægges der en plan for, hvad der skal laves nu, hvad der kan vente, samt hvad du kan forvente, der kommer i fremtiden. Tandlægen vejleder dig i, hvordan dine tænder passes og hvordan du kan undgå skader på tænderne. Hvis der kræves behandling, laver tandlægen en behandlingsplan og et prisoverslag, som du har mulighed for at bestille tid til.

 

Behandlingsplanen afhænger af tænderne

Hos Aalestrup Tandklinik vil det altid være en tandlæge, der foretager dit tandeftersyn. Normalt anbefaler vi tandeftersyn én til to gange om året. Har du specielle problemer for eksempel i form af paradentose eller hyppigt huller i tænderne, kan det være nødvendigt med kortere intervaller mellem tandlægebesøg. Hvis der ikke er problemer med tænderne eller tandkødet, kan der ligeledes være længere tid mellem tandeftersyn. Der vil altid blive taget individuelle hensyn, når indkaldeintervallet fastlægges, hvilket gøres af tandlægen og patienten i fællesskab.

Mød vores medarbejdere her.

Åbningstider

Mandag
08:00 - 17:00
Tirsdag
08:00 - 16:00
Onsdag
09:00 - 14:00
Torsdag
08:00 - 16:00
Fredag
08:00 - 14:00

Bestil tid

Vores telefoner er åbne alle hverdage fra kl. 08:00
phone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram