VELKOMMEN

Ny patient

 

Vi er meget glade for at du gerne vil være patient i vores tandklinik i Aalestrup! Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon 61 10 21 21 eller skriv til info@aalestruptandklinik.dk.

Du kan møde vores team af tandlæger og plejere her

 

Første gang vi mødes

Det kan være svært at tage beslutningen om at skifte tandlæge og komme i gang med de regelmæssige tandeftersyn efter måske en pause. Vi vil gøre vores bedste for at det er nemt for dig.

Når vi mødes første gang, gennemgår vi dine tænder for at finde de problemer, der måtte være. Undersøgelsen dokumenteres i vores elektroniske journal. På baggrund af tandeftersyn undersøgelsen lægger vi en behandlingsplan og beskriver grundigt for dig, hvilke behandlingsmuligheder der er. 

Det er vigtigt for os at lytte til dine behov og ønsker og vi giver os god tid til at svare på dine spørgsmål.

Herefter får du en tidsplan og et prisoverslag på den samlede behandling, så der ikke kommer nogle overraskelser. Information til patienten og samtykke til behandling er et vigtigt grundlag for vores behandling. DU kan læse mere om vores priser her.

Som ny patient skal du huske dit sygesikringsbevis, så du registreres korrekt i vores system.

Hvis du har Sygeforsikringen “danmark”, sendes indberetningen automatisk til Sygeforsikringen ”danmark”.

Ring til os på 61 10 21 21 og bestil en tid til et tandeftersyn

Åbningstider

Mandag
08:00 - 17:00
Tirsdag
08:00 - 16:00
Onsdag
09:00 - 14:00
Torsdag
08:00 - 16:00
Fredag
08:00 - 14:00

Bestil tid

Vores telefoner er åbne alle hverdage fra kl. 08:00
phone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram