ERFARNE TANDLÆGER 

Om klinikken


Vi er to erfarne tandlæger og en erfaren tandplejer, der alle er uddannet fra Aarhus Tandlægeskole i 2008. Vi er både kvindelige og mandlige tandlæger, og du kan frit vælge, hvilken tandlæge du ønsker. 

 

Grundig information, kurser og videreuddannelse

Vi sætter en stor ære i at lave gode undersøgelser, informere patienterne grundigt og lave tandlægearbejde af høj kvalitet, hvorfor vi alle løbende er på kurser og deltager i videreuddannelse. Vi giver altid prisoverslag før større behandlinger.

 

Vi tilbyder alle behandlinger indenfor tandlægefaget

Vi har evnerne, udstyret og erfaringen til at lave alle behandlinger indenfor tandlægefaget.

 

Moderne udstyr

Klinikken er fuldt digitaliseret med elektroniske journaler og digitale røntgenudstyr, der sikrer at patienten får den laveste, mulige stråledosis, når røntgen er nødvendigt.

 

I trygge hænder

Det er en tillidssag, at gå til tandlæge, og vi ved, at der er mange patienter, der kan være bange. Vi har stor erfaring i at behandle patienter med tandlægeangst, og vi bestræber os alle på at gøre din oplevelse så behagelig og rar som muligt. Vores bedøvelser er effektive – det skal ikke gøre ondt at gå til tandlæge!

 

Gratis parkering centralt i Aalestrup

Vi har gratis parkering lige ved døren, og klinikken er placeret centralt i Aalestrup. Vi glæder os meget til at se dig på klinikken, hvor vi vil gøre alt for at vise dig, at det godt kan være en god oplevelse at gå til tandlæge. Se vores placering via linket her.

Åbningstider

Mandag
08:00 - 17:00
Tirsdag
08:00 - 16:00
Onsdag
09:00 - 14:00
Torsdag
08:00 - 16:00
Fredag
08:00 - 14:00

Bestil tid

Vores telefoner er åbne alle hverdage fra kl. 08:00

Besøg én af vores andre tandklinikker

Tandlægerne i Biesgade I/S
H. I. Biesgade 9
9500 Hobro

Telefon: 98 52 07 07
E-mail: mail@tandlaegerne-biesgade.dk
Web: www.tandlaegerne-biesgade.dk

Nørager Tandklinik
Jernbanegade 5 (Nørager Sundhedshus)
9610 Nørager

Telefon: 98 55 12 58
E-mail: info@noeragertandklinik.com
Web: www.noeragertandklinik.com

phone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram