BEHANDLING MED

Implantat

Mangler du én eller flere tænder? Implantat er en god mulighed for at få et fuldendt tandsæt. Læs mere her, for at viden hvad et implantat er og mulighederne hos Aalestrup tandklinik.

 

Hvad er tand implantat?

Hos Aalestrup indsætter vi nye kundstige tænder i form af et implantat. Selve implantatet er en lille skrue, som sættes ned i kæbeknoglen. Skruen er lavet af titanium materiale, som indsættes i knoglen, som erstatning til den manglende tandrod. Efter 2-3 måneder vokser skruen sig fast og bliver en del af kæbeknoglen. En ny tand sættes på implantatet og fuldender tandsættet.

Man kan erstatte tænderne på den måde, samt fastgøre proteser med et implantat.

Selve indgrebet er meget skånsomt, hvor vi under en lille operation isætter skruen i knoglen under lokalbedøvelse. Efter indgrebet føler man minimalt og hvis ikke intet ubehag.

 

Er et tandimplantat noget for dig?

Det er stor set alle, som kan få isat et tandimplantat – unge såvel som ældre. Tandlægen undersøger stedet grundigt, da der kan være forhold som gør at implantat ikke kan være en løsning. Vi har hos Aalestrup tandklinik stor erfaring med implantater og vil gerne vellede dig i, hvad den bedste løsning er for dig.

 

Implantater af høj kvalitet

Hos Aalestrup anvender vi udelukkende implantater af høj kvalitet fra Schweiz, som er veldokumenterede. Vores tandlæge ph.d. Kristian Andersen har selv forsket meget i implantatbehandlinger fra Aarhus Universitetshospital og har desuden undervist på Tandlægeskolen i Aarhus.

Mød vores tandlæger her og du er altid velkommen til at ringe på telefon 61 10 21 21 eller skrive til info@aalestruptandklinik.dk og hør mere om dine muligheder for tandimplantater.

Åbningstider

Mandag
08:00 - 17:00
Tirsdag
08:00 - 16:00
Onsdag
09:00 - 14:00
Torsdag
08:00 - 16:00
Fredag
08:00 - 14:00

Bestil tid

Vores telefoner er åbne alle hverdage fra kl. 08:00
phone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram