BEHANDLING AF

Hovedpine

Mange i dag lider af hovedpiner og det kan være svært at finde ud af hvor hovedpinen kommer fra. Den kan dog for mange komme fra kæben, hvilket kan indikere at der er noget galt med tænderne og roden i tænderne i form af betændelse.

 

Symptomer på tand- og kæberelateret hovedpine

Her præsenteres en række symptomer på problemstillinger fra tænder og kæbe:

  • Knæk og/eller gruslyde fra kæbeleddet, når du taler, tygger eller åbner munden
  • Problemer med at gabe helt op og bevæge underkæben
  • Smerter eller underlig fornemmelse, når du bider sammen

 

Ofte optræder muskelgener og hovedpine samtidigt med at du har smerter i kæbeleddet. Derudover kan spændingshovedpine komme fra tyggemuskler, såvel som nakke- og rygmuskler.

Hvis du oplever tilbagevendende eller konstant hovedpine er du velkommen til at kontakte os på 61 10 21 21 hos Aalestrup tandklinik, da vi er rutinerede i at diagnosticere forskellige former for hovedpiner og smerter, som stammer fra tyggeapparatet.

 

Behandling af hovedpine

Hos Aalestrup tandklinik kan vores tandlæger hjælpe dig med viden og behandling af hovedpine. Behandlinger som massage og varme, kan afhjælpe smerter i tyggemuskler. Derudover kan en bideskinne afstøtte sammenbiddet og afhjælpe mod kraftige smerter og hovedpine. Vi er indehaver af mange forskellige slags bideskinner, som kan tilpasses det enkelte behov.

Hvis du er i tvivl eller har spørgsmål til behandling af hovedpine er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 61 10 21 21 eller skriv til info@aalestruptandklinik.dk. Du kan læse mere om vores kontaktinformationer her.

Åbningstider

Mandag
08:00 - 17:00
Tirsdag
08:00 - 16:00
Onsdag
09:00 - 14:00
Torsdag
08:00 - 16:00
Fredag
08:00 - 14:00

Bestil tid

Vores telefoner er åbne alle hverdage fra kl. 08:00
phone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram