KONKURRENCEDYGTIGE

Priser

Mange behandlinger koster det samme hos alle tandlæger i Danmark, fordi der er indgået en overenskomst mellem Den offentlige sygesikring og Dansk Tandlægeforening. De resterende behandlinger ligger hos Tandlægerne i Aalestrup på et yderst konkurrencedygtigt prisniveau - du får simpelthen mere tandpleje for pengene. Priserne kan du se på sundhed.dk.

Vi opgiver vores priser i et interval, da det, ligesom hos andre tandlæger, ikke er muligt at sammenligne eksempelvis to huller i to tænder. De er aldrig ens og  de kan kræve forskellig behandling og materialevalg. Tidsforbruget varierer også fra tand til tand.

Efter en undersøgelse kan vi give dig et fast prisoverslag på, hvad behandlingen og plejen koster.

 

Tandlæge tilskud

Som medlem af sygeforsikringen Danmark kan der gives tilskud til tandbehandling på Sygeforsikringen Danmark hér. Dette kan vi vejlede jer i.

Den offentlige sygesikring yder tilskud til en stor del af de behandlinger, vi udfører. Dette tilskud bliver tildelt automatisk og figurerer på regningen.

Din hjemkommune yder i særlige tilfælde tilskud til enkelte behandlinger. Kontakt din hjemkommune for yderligere information, og find ud af, om du evt. har mulighed for at søge tilskud der.

Endvidere er der diverse regionale tilskudsordninger til tandlægebehandlinger på patienter med særlige behov. Vi har et stort kendskab til diverse tilskudsmuligheder og rådgiver gerne om dette. Læs mere på Tandlægeforeningens hjemmeside.

Unge på 16 og 17 år kan vælge at modtage den gratis kommunale tandpleje hos en praktiserende tandlæge efter eget valg. Unge, der vælger denne løsning, skal - inden behandling påbegyndes - meddele kommunen hvilken tandlæge, som de ønsker at benytte. Vi tager gerne imod unge patienter i denne aldersgruppe og har erfaring i med, at tandlægeskiftet ofte er nemmere på dette tidspunkt, end når først de 18 år er nået.

--------------


Vi yder naturligvis en garanti på vores tandbehandlinger og informerer om dette inden de pågældende behandlinger udføres og journaliserer dette i vores elektroniske journal.

Du er altid velkommen til at ringe og høre nærmere om vores priser og behandlinger. Se vores kontaktoplysninger her.

Åbningstider

Mandag
08:00 - 17:00
Tirsdag
08:00 - 16:00
Onsdag
09:00 - 14:00
Torsdag
08:00 - 16:00
Fredag
08:00 - 14:00

Bestil tid

Vores telefoner er åbne alle hverdage fra kl. 08:00
phone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram