hello world!
Published: 8. juni 2022

SMERTELINDRING OG VELVÆRE

Noyocare er stiftet i 2021 med det formål at udvikle produkter, der effektivt, præcist og komfortabelt kan varme områder med smerter og muskelømhed. Der er en omfattende videnskabelig baggrund for brug af varme til behandling af spændinger i muskler både i hovedregionen og i resten af kroppen. Vores kliniske erfaring viser også, at patienter kan have en god effekt af varmeterapi ved kæbespændinger og spændingshovedpiner. Vores Noyo er netop udviklet for at gøre det så komfortabelt som muligt at bruge denne varmeterapi. Med Noyo kan du få varmeterapi på farten, ude, inde og når du har mest behov for det. Vores produkter er skræddersyede, så man kan bevæge sig med dem på, uden at de bliver en hindring. 

BAGGRUND FOR NOYO
Det er veldokumenteret at behandling af kæbe- og nakkesmerter med varme har en god effekt. Før nu har der desværre ikke været et effektivt og samtidig komfortabelt produkt på markedet, der kunne muliggøre denne varmebehandling.

Vi har i NOYOCARE ApS produceret en hjelm, der er effektfuld, præcis og meget komfortabel, netop når der er behov for varmebehandling af kæbe- og nakkesmerter. Hjelmen er produceret på bæredygtig vis i økologisk bomuld og kirsebærsten og kan justeres til den enkeltes hoved for at opnå en optimal pasform.

Før brug opvarmes hjelmen i mikrobølgeovn, hvorefter den afgiver varme i 15-18 minutter svarende til de store tyggemuskler samt muskler i den øvre del af nakken. Varmeafgivelsen er naturlig og sikker ved sammenligning med kemi-baserede eller batteri-baserede, varmeafgivende produkter. Hjelmen kan desuden fryses og bruges til kuldebehandling, hvilket ofte i forbindelse med migræne er at foretrække.

Hjelmen forventes at have et meget stort potentiale som et supplement eller i nogle tilfælde et alternativ til brug af smertestillende medicin.

Åbningstider

Mandag
08:00 - 17:00
Tirsdag
08:00 - 16:00
Onsdag
09:00 - 14:00
Torsdag
08:00 - 16:00
Fredag
08:00 - 14:00

Bestil tid

Vores telefoner er åbne alle hverdage fra kl. 08:00
phone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram